Sean Boisen er Cand. Merc. Jur. med speciale indenfor ejendomsjuraen. Desuden er han uddannet ejendomsmægler med deponeret registrering samt tilknyttet retten i Randers, som lægdommer i boligretssager. Sean Boisen har mere end 25 års erfaring med boligadministration

Boisen Bolig er en mindre forretning som aldrig mister overblikket. Vores kerneydelser er i dag administration af fast ejendom, skødeskrivning og køberrådgivning. Vores nyeste tiltag er ”Gør din bolig salgsklar – Kom ind og hør hvordan”

Boisen Bolig blev grundlagt i år 2004 og indehaves af Sean Boisen, som er uddannet Cand. Merc. Jur. med speciale i andelsboligforhold og ejendomsmægler (med deponeret registrering). Siden 2006 har Lise Rasmussen været ansat. Lise Rasmussen er uddannet advokatsekretær og har virket som administrator i mere end 30 år.

 

Administration

Boisen Bolig har mange års erfaring med administration af alle typer af foreninger, gård- og ejerlaug, garageanlæg, erhvervs- og udlejningsejendomme. Vi skræddersyr administrationen og administrerer ejendomme i hele Danmark.

Vi anvender administrationsprogrammet Bolig-Unik og er ansvarsforsikret.

Ring og få et tilbud alt afhængig af jeres behov og ønsker – sammen – skræddersyr vi jeres ønsker til administrationsbehovet.

Pt. administrerer vi mere end 500 enheder.

 

Skøder

Boisen tilbyder udarbejdelse af skøder digitalt til fornuftige priser dog afhængig af opgavens art, da skøder er i mange varianter. Skal vi blot udarbejde skødet uden nogen former for gennemgang af en handelsdokumenter er prisen fra kr. 4.000,- inkl. moms.

 

Køberrådgivning

Køberrådgivning tilbydes ved alle køb af fast ejendom. Dette er en vigtig ydelse i forbindelse med selve købet. Vi tilbyder at være med helt fra start og sammen med dig eventuelt at besigtige den eller de ejendomme, I har interesse i og forhandle en god pris hjem.

Når man har investere i en dyr ejendom eller bolig så er det kun sund fornuft at få os med på sidelinjen og være sikker på at alt er i den skønneste orden. Vores honorar starter fra kr. 4.500,- inkl. moms.