Loading...
Ejendomsadministration2024-01-17T16:32:03+01:00

Administration af ejendomme overgår til Lou Advokater

Boisen Bolig´s ejendomdomsadministration er pr. 01.02.2024 overdraget til Lou Advokatfirma, Østergrave 4, 3., 8900 Randers C.

Fortvivl ikke – Lise Rasmussen og indehaver Sean Boisen følger med og forsætter i Lou´s advokatfirma´s boligadministration.

Vi takker alle vores kunder igennem de forløbne år og ser frem til et forsat godt samarbejde både til gamle kunder og kommende kunder hos Lou .

Med de bedste hilsner fra Lise Rasmussen og Sean Boisen.

Sean Boisen er Cand. Merc. Jur. med speciale indenfor ejendomsjuraen. Desuden er han uddannet ejendomsmægler med deponeret registrering samt tilknyttet retten i Randers, som lægdommer i boligretssager.

Boisen Bolig er en mindre forretning som aldrig mister overblikket. Vores kerneydelser er i dag skødeskrivning og køberrådgivning. Vores nyeste tiltag er ”Gør din bolig salgsklar – Kom ind og hør hvordan”

Boisen Bolig blev grundlagt i år 2004 og indehaves af Sean Boisen, som er uddannet Cand. Merc. Jur. og ejendomsmægler (med deponeret registrering).

Skøder

Boisen tilbyder udarbejdelse af skøder digitalt til fornuftige priser dog afhængig af opgavens art, da skøder er i mange varianter. Skal vi blot udarbejde skødet uden nogen former for gennemgang af en handelsdokumenter er prisen fra kr. 5.500,- inkl. moms.

Køberrådgivning

Køberrådgivning tilbydes ved alle køb af fast ejendom. Dette er en vigtig ydelse i forbindelse med selve købet. Vi tilbyder at være med helt fra start og sammen med dig eventuelt at besigtige den eller de ejendomme, I har interesse i og forhandle en god pris hjem.

Når man har investere i en dyr ejendom eller bolig så er det kun sund fornuft at få os med på sidelinjen og være sikker på at alt er i den skønneste orden. Vores honorar starter fra kr. 5.500,- inkl. moms.

Boisen Bolig

Hobrovej 12 - 8900 Randers

Telefon: 86401902

Mobil: 23809337

Web: boisenbolig.dk

Go to Top