Se det digitale energimærke

Gl. Hobrovej 109

, 8920 Randers NV

1 / 17
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 163 m²
Garage 65 m²
Grundareal 829 m²
Værelser 6
Antal plan 1
Byggeår 1970
Sagsnummer V-169-15
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.575
Ejendomsværdiskat 833
Renovation 183
Skorstensfejning 38
Rottebekæmpelse 2
Husforsikring 196
Ejerudgifter i alt 2.827

Køb inden 1. juli 2015 og få et kontant nedslag i prisen på kr. 60.000,-

Rigtig dejlig familie villa med masser af plads samt fin garage med pulterrum tæt på det hele.

Drømmer du om at bo i en villa fuld af anvendelsesmuligheder? Og vil du samtidig gerne befinde dig blot få skridt fra skole, indkøb og daginstitution? Så se nærmere på Hobrovej 109 i Randers.

Her venter en dejlig familievilla på 163 kvadratmeter med tilhørende garage på 65 kvm. med pulturrum. Boligen råder blandt andet over tre store stuer, fire værelser og to badeværelser, hvilket giver plads til den store familie. Samtlige kvadratmeter er velindrettede. Det aflange disponibelrum, som adskiller hus og garage, tilbyder gode opbevaringsmuligheder, i køkkenet finder du både plads til kogegrejet samt spiseafdeling, og udestuens mange vinduespartier giver en flot udsigt til den grønne have. Her er brændeovn mrk. Westfire 7, som er fin til de kolde vinteraftener. Haven har desuden indtil flere terrasser, og da den ligeledes er lukket, egner den sig godt til mindre børn. Der er 2 badeværelser hvor der er gulvvarme i det store badeværelse som er rigtig flot indrettet.

Villaen ligger i det nordvestlige Randers. En rolig og børnevenlig bydel, som er bygget op omkring et velfungerende stisystem, der blandt andet fører små størrelser til og fra Vestervangsskolen. Nærmiljøet byder desuden på en god blanding mellem beboelseskvarter og butiksliv. Det giver dig en fleksibel hverdag, hvor både legekammerater, daginstitution og nærmeste indkøb venter få skridt fra bopælen. Når weekenden kalder, kan du invitere hele familien med i Randers badeland eller måske forkæle dig selv med en af badets mange wellnessbehandlinger. Men du har heller ikke langt til Randers midtby, da bybusserne kører under 100 meter fra hoveddøren. Her venter der endnu mere underholdning for hele familien, og I kan derfor blandt andet udforske Randers Regnskov, svinge dankortet i gågaden eller måske udnytte de mange naturoplevelser ved fjorden. Randers er en by, som tilbyder en ideel balance mellem natur og bylivsstemning. Flytter du ind på Gamle Hobrovej 109, bor du derfor tæt på lidt af det hele- ikke mindst E45. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning