Se det digitale energimærke

Ydunsvej 14

, 8920 Randers NV

1 / 20
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 109 m²
Carport 16 m²
Udhus 20 m²
Grundareal 759 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1964 /1980
Sagsnummer V-16-17
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 795
Ejendomsværdiskat 592
Renovation 151
Skorstensfejning 73
Rottebekæmpelse 7
Husforsikring 299
Ejerudgifter i alt 1.916

Føl jer hjemme i denne dejlige ejendom på stille vej i Randers NV.

Dette klassiske etplans-parcelhus er opført i 1964, men har senest i 2006 fået tilbygget carport og et 20 m2 stort udhus, som lægger sig til haven. Her er både indrettet værksted og redskabsrum, hvor handymanden kan beskæftige sig med sine fritidsprojekter og havehynderne kan komme trygt under opbevaring, mens vinteren fryser.

Huset trækker sig tilbage på grunden med et stort forhavebed uden for stuens vinduer og en hyggelig terrasse mod sydøst. Haven ligger lukket og solrig med en stor, åben græsplæne og blomsterbede langs kanterne, så der både er plads til boldspil med børnener.

Indenfor byder huset på 109 m2 foruden et stort disponibelt "depotrum" som løber parallelt og i forlængelse af bryggerset/gangen. Huset er i forvejen indrettet med to værelser og et stort soveværelse, hvor høje skabe sørger for plads til garderoben. I gangen er der ligeledes indbyggede skabe, der er gode opbevaringsplads. Her er et pænt badeværelse støbt med lyse klinker og en separat bruseniche.

Stuen er på alle måder hjemmets hjerte. Her knitrer brændeovnen lystigt, lyset kommer ind fra syd og vest med køkkenet i åben forbindelse, så hele rummet samles. Stuen lukker også op til en lækker havestue, hvorfra man træder ud under en overdækket terrasse lige i aftensolen og med hele haven i øjenkrogen.

Ydunsvej ender blindt, hvorfor I her får et roligt nabolag. Der er gode børneinstitutioner lige rundt om hjørnet tillige med indkøbsmuligheder, flere specialbutikker og skoler. De offentlige transportmuligheder er nemme at komme til, selvom det ikke tager mere end 8 min. på cykel at komme til Randers centrum. Byens grønne oaser er også i gå- eller cykelafstand, så der er intet at savne på denne dejlige adresse.

Værsgo at træde nærmere! 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning