Se det digitale energimærke

Søndergårdsvej 1, Lund Bakker

, 8960 Randers SØ

1 / 52
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
1996 KB
14
603 KB
12
1984 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
6.800.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 340.000
Brutto
i
29.957
Netto
i
25.289
Boligareal 385 m²
Kælderareal 20 m²
Grundareal 1,77 ha
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1865
Sagsnummer L-111-18
Ejendomstype Lystejendom
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 329
Ejendomsværdiskat 704
Renovation 210
Skorstensfejning 74
Rottebekæmpelse 22
Husforsikring 1.468
Ejerudgifter i alt 2.806

Liebhaverejendom beliggende med smuk udsigt i Lund Bakker.

Velkommen til Søndergårdsvej 1. Beliggende i naturskønne omgivelser på toppen af bakken og med ankomst gennem en stor smedejernsport med elektronisk åbner og samtaleanlæg, bliver man mødt af en yderst velholdt og moderniseret ejendom, hvor kvalitet, materialevalg og arkitektur er nøje gennemtænkt.

Ejendommen har gennem en længere årrække været anvendt som stutteri. Her er der to hestestalde, hvoraf den ene er bygget af Fremtidens Staldinventar og har ni store bokse, alle med vinduer. I stalden er der ydermere hestesolarie, vaskeplads og en lille rytterstue. I en nyopført længe er der, foruden et stort værksted, en garage for hestetrailer med trækker samt ejendommens øvrige maskinpark. Udenfor finder man en drænet ridebane på 20 x 60 m. med fiberbund og Dynatop samt gode folde i tilslutning til staldene. I den anden længe findes desuden to garager, der er monteret med fjernstyrede el porte.

Selve stuehuset fremstår flot moderniseret og velholdt. Stuehuset har en rummelig og åben indretning med højt til loftet. Fra alle husets rum er der en fantastisk udsigt over grunden og de naturskønne omgivelser. I stueplan har man en spændende stue med brændeovn samt et nyere Svane køkken med stor kogeø i granit, spiseafdeling og Siemens hvidevarer. I direkte forlængelse af køkken og stue er der udgang til 2 store terrasser med nylig opført opvarmet saltvands swimmingpool med indbygget svømmetræner samt et eksklusivt sekspersoners spabad og designer brus. I stueplan finder man yderligere et badeværelse, ligesom der er 3 værelser, som kan indrettes til forskellige formål, heraf er det ene af værelserne indrettet som påklædningsafdeling/ walk in.

På førstesalen forefindes en stor stue/ aktivitetsrum og i hver sin ende af førstesalen er der yderligere to store værelser/ kontorer østvendt og vestvendt med loft i kip og en unik udsigt til omgivelserne. Det østvendte værelse har brændeovn og udgang til stor terrasse, hvorfra der er udsigt til swimmingpoolen, den parklignende have, den lille sø samt lunden med store bøge og asketræer. Fra denne terrasse er der også udsigt til ridebanen, den store hestefold og den langstrakte udsigt over bakkerne mod øst. .

Ejendommen rummer utallige anvendelsesmuligheder eksempelvis etablering af erhverv, håndværkervirksomhed, kursusvirksomhed, beboelse for to generationer eller til familien med pladskrævende hobbys og interesser. Med Hald sø og Clausholms skovene som naboer, er der et rigt dyreliv med blandt andet ørne, svaner, ravne og råvildt.

Varmekilden på ejendommen er jordvarme.

Fra ejendommen nåes E45 på 6 min, Århus på 25 min og Århus Lufthavn på 30 min.

Der er off.transport til døren.

En bolig med privatliv og charme og ikke langt til by, strand og skov. Her skal stemningen og atmosfæren opleves ved selvsyn.

Kom og få stimuleret dine sanser - du bliver ikke skuffet! 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning