Se det digitale energimærke

Randersvej 76

, 8870 Langå

1 / 10
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 50.000
Brutto
i
4.978
Netto
i
3.964
Boligareal 98 m²
Carport 15 m²
Udhus 42 m²
Grundareal 2.202 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1960 /1977
Sagsnummer JSV-3-16
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 285
Ejendomsværdiskat 464
Renovation 183
Skorstensfejning 71
Rottebekæmpelse 1
Husforsikring 396
Ejerudgifter i alt 1.400

Charmerende etplansvilla med dejlige udendørsarealer

God etplansvilla på 98 kvadratmeter. Her er plads til hele familien med både stor stue og hele fire værelser. Boligen er adskilt i to separate bygninger, hvilket gør det muligt, at familiens ældste børn kan få deres egen afdeling. Grunden har skønne terrasseområder. Boligen er beliggende tæt på Langå, hvor der både er indkøb, skole og fritidsordninger samt gode transportmuligheder i form af banegården i Langå.
Fra ejendommens hovedbygning kommer I ind i entréen, der giver adgang til de fleste af husets rum. Hjemmets hjerte er den kombinerede stue og køkken, der er opdelt af en åben karm i væggen. Køkkenet har godt med skabsplads og alle de nødvendige hårde hvidevarer forefindes. Stuen kan indrettes med spisebordsplads og sofaarrangement. Et træloft med fine bjælkedetaljer samt en brændeovn er med til at skabe varme og charme i stuen. To af husets fire værelser ligger i denne afdeling af huset, herunder et stort soveværelse med solidt garderobeskab. Badeværelset har bruseniche.
I ejendommens anden bygning ligger værkstedet samt de to restende værelser. Værelserne er super hyggelige med et sommerhusagtigt præg og rigeligt med plads til senge og møbler.Med til boligen er der nogle dejlige udendørsarealer. Flere lækre terrasseområder giver mulighed for at nyde årets varme dage i havemøblerne med grill og leg. Dertil kommer havens grønne græsplæne. Der er redskabsskur til opbevaring og parkeringsplads foran huset.
Ejendommen ligger lige uden for landsbyen Langå, der bl.a. er kendt for sin campingplads og den flotte Langå Sø. Her kan I både foretage de ugentlige indkøb, og børnene kan gå i folkeskole og institutioner. Der er afgang med offentlig transport via Langå Station. Fra huset har I 10 km ind til Randers, der har en af landets bedste gågader med charmerende bindingsværkshuse og gode butikker. Samtidig kommer I til at bo i et område, der er rigt på natur, skov og gudenåen. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning