Se det digitale energimærke

Skelvangsvej 179, 2. mf.

, 8920 Randers NV

1 / 10
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 45 m²
Værelser 2
Byggeår 1973
Altan Ja, 3 m²
Sagsnummer E-180-15
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 88
Ejendomsværdiskat 175
Ejerforening 547
Waoo (antenne) 59
Ydelse lån ejerforening 202
Ejerudgifter i alt 1.070

Hyggelig prisbillig 2 ´er på Skelvangsvej 179, 2. mf. med dejlig altan, ingen ovenboer, fin parkering, tæt på indkøb og ikke mindst E45.

Boligen er en overskuelig, toværelses lejlighed, som med sin gode pladsfordeling og fleksible beliggenhed passer perfekt både til yngre og ældre beboere.

Lejligheden råder over 45 veludnyttede kvadratmeter. Fra entréens skakternede gulve har du direkte adgang til køkkenet og det funktionelle badeværelse, som er udstyret med badekar. Men du kan også træde ind i den store stue, der takket være det brede vinduesparti lukker fint med dagslys indenfor. Her få du mange fine indretningsmuligheder, for stuen tilbyder godt med plads både til spiseafdeling og sofaarrangement. Fra det store opholdsrum kan du desuden åbne døren ind til det lyse soveværelse eller bevæge dig ud på altanen, hvor der venter en flot udsigt til de grønne fællesarealer.

Boligen befinder sig på anden sal i en velholdt ejendom med dørtelefon, vaske- og tørrerum samt eget tremmerum til opbevaring. Da lejligheden desuden hører til en velfungerende ejerforening med styr på økonomien, er den et oplagt forældrekøb. Lejligheden egner sig dog ideelt til alle aldre. Er du studerende, befinder du dig kun en kort cykeltur fra uddannelsesinstitutioner og natteliv. Er du gangbesværet, kan du glæde dig over, at både bybusser og dagligvareindkøb venter helt tæt på hoveddøren, og har du bil, vil du nyde godt af ejendommens gode parkeringsforhold. Selv om lejligheden ligger i rolige rammer, har du knap 3,5 kilometer til byens charmerende centrum, hvor der venter alt fra hyggelige caféer og spændende butikker til grønne parkarealer og kulturelle tilbud.

Lyder det som et hjem efter dit hjerte? Så bestil en fremvisning og se, om ikke denne lyse lejlighed passer perfekt til dig. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning