Se det digitale energimærke

Glarbjergvej 87, st.. tv..

, 8930 Randers NØ

1 / 8
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 75 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1968
P-plads Ja
Sagsnummer E-179-15
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 312
Ejendomsværdiskat 258
Antenneforening 194
Ejerforening 1.181
Ydelse fælleslån 422
Ejerudgifter i alt 2.367

GIV ET BUD DER SKAL SÆLGES NU.

Lejligheden råder over 75 velholdte kvadratmeter. De fordeler sig på to store stuer en suite, et rummeligt soveværelse samt et mindre badeværelse og køkken holdt i lyse elementer. Det giver godt med plads både til enlige og par, som her kan indrette et spisehjørne i køkkenet og samtidig får godt med opbevaringsmuligheder i soveværelsets faste skabe. Lejligheden er ligeledes udstyret med nye gulvtæpper samt nyere vinduer opført i energiglas, og takket være boligens hævede karakter kan naboerne ikke kigge indenfor. Til ejendommen hører desuden et mindre, grønt fællesareal, du har også adgang til eget kælderrum samt gode parkeringsmuligheder på p-pladsen, som ejes af ejerforeningen.
Lejligheden ligger i den nordøstlige del af Randers. Et område, som i særdeleshed er kendt for sine rolige rammer og korte afstand til byens liv. Her bor du kun få skridt fra supermarked, apotek og bager, men du har heller ikke langt til grønne arealer eller motorvejen E45, som forbinder dig med resten af landet. Boligen ligger ligeledes små tre kilometer fra byens uddannelsesinstitutioner, som blandt andet inkluderer VIA University College. Samtidig bor du i gåafstand fra busserne, der fører dig i retningen af Randers livlige bymidte. I centrum kan du blandt andet udforske gågadenettets butikker og caféliv, men du kan også besøge Randers Kunstmuseum eller Storegades nattescene. Du bor desuden tæt på byens parkarealer, hvor der ofte afholdes sommerkoncerter.
Lejligheden på Glarbjergvej 87 passer med andre ord perfekt både til unge par og pensionister, som søger en fleksibel hverdag tæt på byens tilbud. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning