Se det digitale energimærke

Jernbanegade 18B, ST. TH.

, 8900 Randers C

1 / 10
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 101 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1940 /1984
P-plads Ja
Sagsnummer E-170-15
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 399
Ejendomsværdiskat 483
Antenneforening 400
Ejerforening 906
Ejerudgifter i alt 2.188

Sjælden udbudt ejerlejlighed til salg - samme ejere i mere end 30 år. 100 meter fra Banegården og centrum.

Sjælden udbudt ejerlejlighed beliggende 100 meter fra centrum i velfungerende ejerforening. Samme ejere i mere end 30 år. Egen garage i gården og dejligt stort pulterrum i kælderen,
Drømmer du om at bo i gåafstand fra midtbyens mangeartede oplevelser? I en velholdt ejendom med nyere tag og fine fællesfaciliteter? Så flyt ind på Jernbanegade 18B i Randers.

Her venter en lejlighed på 101 kvadratmeter. De fordeler sig blandt andet på to stuer, et soveværelse med indbyggede skabe, et stort badeværelse samt et køkken med plads til spiseafdeling. Boligen tilbyder med andre ord de ideelle rammer for både singler og par, hvis børn er flyttet hjemmefra. Lejligheden er fuld af gode detaljer. De charmerende trægulve vidner om ejendommens ældre aner, de mange vinduespartier og franske døre får samtlige rum til at fremstå særdeles veloplyste, og de hvidmalede lofter og vægge skaber en følelse af lethed. Til boligen hører desuden et stort pulterrum i kælderen og egen garage.

Hvis du gerne vil bo tæt på midtbyen, finder du næsten ikke en bedre placering end Jernbanegade. For her ligger samtlige af Randers tilbud inden for gåafstand, hvilket giver en særdeles fleksibel hverdag med massevis af oplevelser. Når køleskabet er tomt, har du 50 meter til nærmeste supermarked. Vil du vinduesshoppe, venter gågadens skønne blanding mellem ældre bindingsværkshuse og nye tilføjelser kun en kort gåtur fra hoveddøren, og her er ligeledes få hundrede meter til byens hyggelige caféliv. Samtidig bor du tæt på Kunstmuseet, Værket og de lækre faciliteter hos Water&Wellness, så der er rig mulighed for at udfylde fritiden med kulturelle eventyr. Randers byder ydermere på flotte naturområder. Ikke langt fra bopælen snor Gudenåen sig, og her venter massevis af smukke vandreruter, som du kan begive dig ud på. Da du ligeledes bor kort tids kørsel fra Nordjyske Motorvej (E45) og blot 150 meter fra Randers Station, er det nemt at komme til og fra resten af landet.

Lejligheden på Jernbanegade 18B i Randers er med andre ord et skønt hjem for alle, som ønsker en fleksibel hverdag tæt på lidt af det hele.

Selvom lejligheden er beliggende ud til Jernbanegade er der meget begrænsede støjgener fra trafikken det skyldes primært at vinduerne er meget lyddæmpende. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning