Se det digitale energimærke

Skelvangsvej 65, 2. tv.

, 8920 Randers NV

1 / 12
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 98 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1971
Altan Ja, 4 m²
Kælderrum Ja
P-plads Ja
Sagsnummer E-169-14
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 189
Ejendomsværdiskat 367
Ejerforening 1.321
Trappevask 54
Ejerudgifter i alt 1.930

Stor og lys lejlighed tæt på byens tilbud. Her er stor parkeringsplads, altan, grønne arealer og tæt på E45.

På Skelvangsvej i Randers, kun få skridt fra indkøb og offentlig transport, finder du denne lækre lejlighed. Et hjem på 98 veludnyttede kvadratmeter, som passer perfekt til dig, der gerne vil bo i kort afstand til Randers centrum.

God plantegning, overdækket altan og grønne fællesområder
Lejligheden egner sig både til enlige, par og børnefamilier. For med intet mindre end tre værelser, et stort stueområde, rummeligt køkken samt et mindre disponibelrum og badeværelse er her rigeligt med plads til alle aldre. Samtlige kvadratmeter fremstår særdeles indbydende. De store, velplacerede vinduespartier lader dagslyset strømme ind til hver en krog og afslører samtidig en flot udsigt over byens tage. Takket være de hvidmalede lofter og vægge har du ligeledes nemt ved at sætte dit personlige præg på hjemmet. Fra det ene af værelserne er der desuden adgang til den overdækkede altan. Her kan du nyde fyraftens kaffen med et strejf af aftenssolen og med frit udsyn til de grønne fællesarealer, som blandt andet inkluderer et stort plæneareal, en legeplads og gode parkeringsforhold.

Kun en kort cykeltur fra Randers centrum
Lejligheden ligger i den nordvestlige del af Randers. Her byder nærmiljøet på en god blanding mellem beboelseskvarter og butiksliv, hvilket giver dig en fleksibel hverdag, hvor nærmeste indkøb venter på den modsatte side af vejen. Samtidig er der både daginstitution og skole i området. Med få minutters gang til Kærsmindebadet har du mulighed for at forkæle dig selv med en wellnessbehandling eller invitere hele familien på en svømmetur. Men du kan også nemt nå ind til centrums mangeartede aktiviteter. Bybussen kører nemlig få skridt fra opgangen, og da du samtidig bor blot tre kilometer fra Randers midtby, kan du derfor hurtigt komme til og fra gågaden, Randers Regnskov og de mange naturoplevelser ved fjorden. Overtager du lejligheden på Skelvangsvej 65, er du med andre ord tæt på lidt af det hele. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning