Se det digitale energimærke

Vestergade 40, st. th.

, 8900 Randers C

1 / 13
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 63 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1900
P-plads Ja
Sagsnummer E-164-14
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 131
Ejendomsværdiskat 292
Ejerforening 1.112
Ejerudgifter i alt 1.534

Dejlig 2-værelses lejlighed tæt på centrum og 300 meter til banegården.

Skal du studere i Randers? Eller er du blot på udkig efter et centralt beliggende hjem med lækre detaljer? Så er lejligheden på Vestergade 40 den rette bolig for dig.
Her venter 63 lyse og moderne kvadratmeter. Fra entreens parketgulv er der adgang til det splinternye badeværelse med lys i spejlet, hvide skuffeelementer og en rummelig brusekabine, men du kan også træde ind i det store køkkenalrum, som er rigt på dagslys og gode indretningsmuligheder. Køkkenet er af nyere dato, og med sine lyse mosaikfliser og skjulte køleskab forstyrrer det på ingen måde resten af rummets lette udtryk. Fra køkkenalrummet er der desuden adgang til lejlighedens sidste rum; det hyggelige soveværelse med faste skabe. Her bliver nattesøvnen ikke ødelagt, for selv om lejligheden befinder sig midt i Randers centrum, er her ingen trafikstøj.

Hvis du drømmer om en fleksibel hverdag, hvor du hurtigt kan nå byens tilbud, finder du ikke en bedre bolig end denne. Vil du hyggeshoppe eller købe en varm kop kaffe, er der fem minutters gang til gågadenettets butikker og caféer. Når solen skinner, kan du pakke et tæppe og besøge en af byens mange parker, og har du ondt i fødderne efter en nat på Storegades barer og diskoteker, kan du glæde dig over, at det tager under 10 minutter at nå hjem til hoveddøren. Lejligheden ligger ligeledes centralt placeret i forhold til byens uddannelsesinstitutioner. VIA University College venter blot halvanden kilometer herfra, og HF og Vuc Uddannelsescentret kan du nå til på under 10 minutters cykeltur. Samtidig ligger lejligheden fem minutters gang fra Randers station, hvor togene kan føre dig til og fra resten af landet. Efter en halv times kørsel befinder du dig eksempelvis på Aarhus hovedbanegård, og boligen er derfor også god, hvis du pendler. Flytter du ind på Vestergade 40 i stuen, får du derfor en skøn lejlighed med en særdeles central placering. Et oplagt forældrekøb, som skaber de perfekte rammer for et liv midt i byen. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning