Se det digitale energimærke

Glarbjergvej 85, ST. MF.

, 8930 Randers NØ

1 / 13
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1070 KB
1
24 KB
1
595 KB
9
2902 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
525.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 30.000
Brutto
i
2.324
Netto
i
1.993
Boligareal 50 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1968
P-plads Ja
Sagsnummer E-112-18
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 228
Ejendomsværdiskat 92
Ejerforening 860
Ydelser på gæld udenfor købesummen 307
Rottebekæmpelse 3
Ejerudgifter i alt 1.489

Fed lejlighed i Nordbyen hvor det hele bare spiller.

Moderne og lys lejlighed placeret i skøn by

Denne skønne lejlighed placeret i Randers NØ udbydes nu til salg. Lejligheden er på 50 kvm, og pladsen er meget veludnyttet. Lejligheden ligger i gul murstensbygning, som er opført i 1968, og som fremstår utrolig velholdt. Ejerforeningen er god og velfungerende med styr på økonomien, og her får man som beboer tilmed privat parkering dog ikke afmærket.

I området omkring lejligheden er der gode handlemuligheder, og den ligger ideelt placeret tæt på både skole og idrætscenter. Fra lejligheden er der lidt over 2 kilometer til centrum af Randers, som er Danmarks sjette største by. I Randers kan man blandt andet opleve den spændende Randers Regnskov, eller man kan tage ned til den smukke å Gudenåen og nyde naturen og de skønne omgivelser.

Fra indgangen til den skønne lejlighed træder man ind i entreen, som har forbindelse til lejlighedens øvrige rum. Herfra bevæger du dig ind i den store og lyse stue. Stuen fremstår meget hjemlig og hyggelig og med to fine vinduer, strømmer lyset ind og skaber en varm og rar atmosfære. Køkkenet er placeret i samme rum og er altså åbent ud mod stuen. Det skaber ét stort, samlet rum, hvor man kan nyde mange hyggelige timer sammen.

Køkkenet i sig selv er stort og rummeligt, og her kan man med fordel også sagtens placere sit spisebord. Køkkenet er hvidt og med sin flotte træbordplade, fremstår det meget moderne. I køkkenet er der desuden rigtig god bordplads, der er derfor rig mulighed til at udnytte pladsen, præcis som man lyster.

Fra entréen kan man også vælge at bevæge sig ind på det flotte værelse, hvor den ene væg er en rå murstensvæg. Væggen tilfører stil og en masser af sjæl til værelset, og også her er pladsen meget veludnyttet.

Lejligheden er desuden udstyret med et stort og rummeligt badeværelse, hvor der er rigtig god plads. Med sorte klinker på gulvet og hvide klinker på væggen falder badeværelset ind i den moderne stil, der også præger resten af lejligheden.

Stilen i lejligheden suppleres af det flotte, slidstærke gulv, som går igen i alle lejlighedens rum. Gulvene skaber en god sammenhæng mellem rummene og giver et flot helhedsindtryk. Dertil skal det nævnes, at lejligheden råder over et privat, aflåst kælderrum, som er beklædt med gips.

Står du og drømmer om at bo i en flot og lys lejlighed, hvor pladsen er meget veludnyttet, tæt på både skole og gode handlemuligheder, er denne lejlighed det oplagte valg.

Lejligheden er nærmest indflytningsklar. 
kontakt
Hobrovej 12B
8900 Randers C
 
Telefon:
+45
 86401902
Mobil:
+45
 23809337
CVR nummer:
27548474
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning